Подови настилки

Ламиниран паркет - Ламинираните подови настилки са естествени и огнеустойчиви., лесна инсталация, не изисква специални грижи, надеждно служи повече от 10 години и се продава на разумна цена. Но ламинатът "не харесва" водата и големи механични товари, изискващи монтаж (неспазването на технологията на монтаж може да доведе до подуване на повърхността). Също така, ламинатът трябва да бъде поставен стриктно на плоска основа.

Керамични плочки - Предлага се в огромен асортимент и богата гама от цветове, поради което е широко използван като подово покритие. Този вид подова настилка е с висока трайност и практичност, позволява на дизайна да създава необичайни композиции и също така визуално разширява пространството в стаята. Плочката е в състояние да издържи на натоварване, не избледнява на слънце, но е трудно да се инсталира. Освен това продуктът не задържа топлина.

Паркет и масивно дърво - Материалът ви позволява да създадете необичайно усещане за домашна топлина и комфорт в стаята. Това покритие е надеждно при употреба, трайно, екологично и има отличен естетичен вид.