Бетонни настилки

Фирма Бетон Строй 8890 ЕООД - професионални услуги за шлайфани и щамповани бетонови настилки, замазки, строително-ремонтни дейности

 

 

Шлайфан бетон - Шлайфаният бетон е идеална основа за подово покритие от епоксидна, полиуретанова, акрилна или друг вид смола. Това е така особено за подове, които ще бъдат подложени на много големи натоварвания. Якостта на натиск на шлайфания бетон може да достигне до 30 MPa, което е необходимо условие за много тежко натоварените промишлени подове.

 

Щампован бетон -  Декоративният щампован бетон може да се образува в различни форми, стотици цветове и модели. Щампованият бетон е сред най-модерните и актуални за последните 10 години техники за декорация и довършително оформяне на екстериора. Той е уникален начин да придадете индивидуална визия на своя обект бързо и лесно, евтино и достъпно. И като стана въпрос за всички тези предимства на щампования бетон, просто няма как да не ви убедим да изберете именно него.

 

Ресан бетон - Ресан бетон е монолитна индустриална настилка, позната още под името драскан бетон. Този вид под покрива нуждите на широк спектър от индустриални дейности. За изработката се използват готови бетонови разтвори и добавки. Обработва се по специфичен начин (използват се ръчни инструменти за надраскване), настилката е предназначена за груба употреба и трафик на мотокари и тежкотоварни камиони.