ГЛАВБОЛГАРСТОЙ АД


Линк: https://ghome.bg/za-nas/

Вече повече от 50 години ние, в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създаваме нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват

Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват средата ни на живот. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 30 млн. м2. Внушителен обем, зад който стои непрестанният ни стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга на нашите клиенти.

Нашата компания е първата, развила основни стандарти в строителната индустрия, както в България, така и в региона на Балканите. Ние продължаваме да утвърждаваме тази лидерска позиция основно чрез иновативно управление във всички фирмени направления. Ние не просто следваме най-новите тенденции в строителната индустрия, ние ги създаваме.

С реализацията на знакови проекти на територията на България, Косово, Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Узбекистан, Германия, Африка, Средна Азия и Близкия Изток, името ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ се е наложило като синоним на коректност и качество. Надежден партньор, който може да предложи пълен цикъл от услуги, свързани с реализацията на един проект – преди, по време и след строителните дейности.