ПЕТРОВСКИ И НИКОЛОВ ООД


Линк: https://petrovski-nikolov.com/

„Петровски и Николов“ ООД е строителна компания със седалище гр.Варна. Офисът на компанията се намира на адрес: гр. Варна, улица „Студентска“ № 1А, вх.Б, ет.9, офис 28.

„Петровски и Николов“ ООД започва дейността си през 1996. Дружеството е частно с разпределение на дяловете между двама съдружници. Специализирано е в комплексно изграждане на сгради с административно и жилищно предназначение. Дружеството разполага с висококвалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове СМР и управление на строителния процес, обхващащ пълния цикъл на строителство: проектиране, изкопни работи, груб строеж, довършителни работи. Също така, по желание на клиента предлагаме дизайнерски интериорни решения.

Разполагаме със съвременна офисна база и оптимален брой специалисти в ръководната, архитектурна, счетоводната и строителна сфери. Строителството се извършва от подбрани по квалификация и професионални умения работници.

В изгражданите от нас обекти влагаме съвременни и висококачествени строителни материали и технологии, като същевремено съкращаваме сроковете за тяхното строителство. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента. Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания, както и да Ви предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.