Novite sgradi


Линк: https://novitesgradi.bg/

 Novite sgradi е проект на специалисти в областта на недвижимите имоти. Екипът ни е със солиден опит в процеса от проучване и проектиране през строителство и продажби до поддържане на сгради и комплекси. Не сме брокери или агенция за продажба на недвижими имоти.

Създадохме платформата Novite sgradi, за да сме полезни както на продавачи на недвижими имоти в новопостроени или строящи се жилищни и офис сгради, така и на купувачи.

Продавачите могат да се регистрират в сайта и да качват информация за техни сгради със снимки, контакти, линкове и сами да управляват всички данни.

Купувачите имат достъп до информацията за сградите, могат да изпратят запитване, да се свържат с инвеститорите, да посетят директно страницата на инвеститора, да се абонират за нови сгради в желан от тях район…
И всичко това без да заплащат никакви такси и комисионни.

Ние изповядваме напълно максимата, че най важните три фактора за един недвижим имот са локация, локация, локация. За това, основната ни задача беше да създадем удобна карта, на която да са илюстрирани всички нови сгради ново строителство. За удобство има търсене с различни параметри и критерии.