ЕРА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ


Линк: https://www.era.bg/

Ние сме ЕРА Недвижими имоти – част от голямото семейство на ERA Real Estate,

 

една от водещите световни франчайз мрежи за предоставяне на услуги при продажба, отдаване под наем и финансиране покупката на жилищни имоти!

С 50 години глобално присъствие и 15 години местен опит, със своите над 30 офиса, благодарение на доказаната и устояла в години на кризи и спадове Система на работа - нашите добре обучени и професионално подготвени ЕРА консултанти са на разположение на своите клиенти, предлагайки им услуги на световно ниво.

В най-големия световен бизнес – този с недвижимите имоти, възнаграждението е обвързано с резултата и е на процент. Много хора смятат, че заплатата им дава сигурност, но заплатите първо имат таван и второ не е сигурно колко дълго ще ги получаваш. Нашата система за възнаграждение и кариерно развитие осигурява на всеки справедливо заплащане по нарастваща схема и възможност за растеж в кариерата.

В ЕРА работим с водещи ИТ технологии и по стандарти, които гарантират сигурни резултати както на начинаещите в професията, така и на брокерите с голям опит. С нашите 5-дневни обучения за начинаещи, 10-седмична програма за въвеждане на нови консултанти, над 150 часа собствени видео обучения, всекидневни тренинги и ролеви игри, с подкрепата на своите мениджъри и множеството мотивационни инициативи и съревнования, които в ЕРА непрестанно организираме – всеки от нашите консултанти има възможност „да надскочи себе си“ и да стане „ЕРА Шампион“ по резултати!