SUPER ИМОТИ


Линк: https://www.superimoti.bg/

Платформата на SUPER ИМОТИ е създадена и се развива от екип доказани специалисти с над 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти в България. През своя дълъг професионален път те създават едни от водещите агенции за имоти у нас, които макар и работещи по традиционни методи, предлагат на клиентите си обслужване по най-високи международни стандарти, използвайки най-модерните методи за маркетинг и реклама, достъпни по света днес. Макар и изключително успешни с развиваните и налагани от тях брандове, създателите на SUPER ИМОТИ осъзнават, че като цяло индустрията на имотните посредници в България остава назадничава, разчита на работни модели, възникнали още в началото на 90-те години на миналия век, налага неетеични методи и дори понякога агресивно отношение към клиентите си, което неизбежно води до недоволство у крайния потребител на услугата. В резултат от всички тези негативни явления в сектора и липсата на сериозни регулации, днес в нашето общество, брокерът на имоти по презумпция се възприема като човек "алчен, нечестен, пресиращ своите клиенти с цел лично облагодетелстване под формата на големи комисиони, за които не върши никаква работа”. Наистина жалко е да бъдат слагани под един общ знаменател всички практикуващи този труден “занаят”, защото истината е, че дейността на професионалния имотен посредник е крайно тежка, стресова и отговорна. Факт е, че на пазара съществуват както огромен брой нелоялни брокери на имоти, но така също и достатъчно много отлични професионалисти, които работят неуморно за интересите на своите клиенти. Ето защо ние смятаме, че вече е настъпил моментът за коренна промяна в тази толкова важна за съвременния човек индустрия, и изчистване на имиджа на нашата индустрия — именно в това виждаме основната мисия на SUPER ИМОТИ.

Нашата иновативната система за продажби и наеми на имоти представлява “хибридна" работна платформа, съчетаваща в себе си предимствата на най-модерните електронни технологии за маркетинг и продажби, в комбинация с безценния жив контакт и обслужване, осигурено от професионално обучени консултанти, притежаващи богат дългогодишен опит на местния пазар. По отношение на електронната част на платформата ние разчитаме на последните нововъведения в информационните технологии, осигуряващи ни мащабни и силно таргетирани маркетингови инструменти, чиято цел е масово проникване на пазара и доставяне на информацията и офертите до максимален брой хора, които са предварително профилирани като потенциални клиенти. Ние комбинираме тези инструменти с мощна онлайн базирана система за управление на продажбите и автоматична комуникация с клиенти и собственици на имоти. Целта е да постигнем модел на постоянно общуване между собствениците на имоти и техните потенциални клиенти, а куратор на този комуникационен процес е именно нашата платформа и респективно нашите живи консултанти. Управлението на процесите до голяма степен е поверено на система за изкуствен интелект, която ние и нашите специалисти разработваме в продължение на повече от 10 години. Цялата платформа работи за интереса на клиента, спестявайки му време, пари и стрес. Системата подпомага до голяма степен и нашите професионални консултанти, за които системата извършва голяма част от рутинната и досадна работа, присъща за всеки зает в тази сфера. По този начин нашите консултанти имат достатъчно време и спокойствие, за да могат да се концентрират на най-важното в работата с клиента — приятелското отношение и защитата на неговия интерес. Крайният резултат е един високоефективен, стройно организиран работен процес, при който всички страни са удовлетворени, а продажбите и наемите се осъществяват при значително съкратени срокове и намалена маркетингова цена. Мултиплицирайки ефекта от платформата сред все повече клиенти и все повече сделки, SUPER ИМОТИ намалява значително стандартните разходи за обслужване на клиентите в сектора и им дава възможност да се възползват от висококачествени услуги по продажби и наеми на имоти, при няколко пъти по-ниска цена на услугата, в сравнение с традиционните агенции за имоти.

Звучи ли ти сложно? Ето няколко прости факта за платформата на SUPER ИМОТИ, които ще ти помогнат да разбереш по-ясно нашата концепция и да прецениш дали да се обърнеш към нас следващия път, когато ти се налага да направиш сделка с имот: