STONEHARD


Линк: https://www.stonehard.bg/

STONEHARD е международна консултантска агенция за недвижими имоти, с фокус върху ексклузивно представителство на новопостроени жилищни и търговски проекти. Продаваме разнообразни нови имоти, както и преустроени площи, в много държави по целия свят. Предоставяме цялостно консултиране и посредничество за нашите клиенти , при предварителни продажби и завършено ново строителство. Регистрирана в Англия нашата компания притежава местни офиси и представителства в много държави, включващи Европа, Средния Изток, Далечния Изток, Русия, Беларус, Казахстан, Киргизстан. Нашата партньорска мрежа от местни агенти е развита в повече от 50 държави, а мениджмънт екипът ни е изцяло създаден от мултинационални експерти в сферата на недвижимите имоти, с над 15 годишен опит в посредничество при сделки на недвижимости в процес на предварителни продажби, и обслужване на международни клиенти, с различен произход и култура.

Освен подпомагането на клиенти и инвеститори, ние представляваме строителните компании и мастър агентите, в процеса на капиталови вложения при глобално разрастване и навлизане в нови пазари.

Нашият работен модел е ясен и целенасочен. Базира се на няколко основни принципа. Бизнес концепцията ни е подпомагаща всеки участник в процеса на покупко-продажба.